Wij (Sebastiaan en Ilona) wonen in het Brabantse Gilze. We leven daar samen met onze twee teckels Nomi en Nessa en 10 cavia's. Al sinds ik heel klein was, hield ik van sprookjes en verhalen. Ik heb dan ook aardig wat sprookjesboeken verslonden als kind. Ik hield van knutselen en tekenen. Maar toen ik ging studeren om docent Nederlands te worden, deed ik daar weinig meer mee. Ik vond een leuke baan, kocht een huis en merkte toen dat ik het creatief bezig zijn begon te missen. Het is heerlijk ontspannend om naast een drukke baan met je handen bezig te zijn.

Ik ontdekte het werken met vilt en kon daar al mijn creativiteit in kwijt. Eerst maakte ik vooral kant-en-klare pakketten, later begon ik ook zelf te ontwerpen. In Nederland verkoop ik mijn pakketten als Atelier het Uilenhuis aan verschillende grote ateliers zoals Handwerkatelier Sari, Koekendiefie, Poppejans en Niels Holgersson. Om een breder publiek te benaderen, ben ik een Etsy-winkel begonnen. Je kunt hier eenvoudig meerdere pakketten tegelijk bestellen en reviews achterlaten.

Voor de viltpakketten maak ik gebruik van gecertificeerde wol en vilt. De patronen en beschrijvingen probeer ik eenvoudig en helder te houden. Mocht je vragen hebben, stuur me dan gerust een berichtje!
Ilona
Ilona van de Langenberg
Kerkstraat 35
5126GA Gilze
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sinds 2018 is de wet AVG in werking getreden, wat inhoudt dat elk bedrijf een privacyverklaring opstelt. Deze verklaring kun je hieronder downloaden: Privacyverklaring Het Uilenhuis